محل لوگو

دانلود تحقیق در موردپربیوتیک ها و فراورده های غذایی پربیوتیک


دانلود تحقیق در موردپربیوتیک ها و فراورده های غذایی پربیوتیک

نام فایل : پربیوتیک ها و فراورده های غذایی پربیوتیک

فرمت : .pptx

تعداد صفحه/اسلاید : 22

حجم : 0 مگابایت


بنام خدا
پربیوتیک ها و فراورده های غذایی پربیوتیک
ماست
در حال حاضر ، ماست مقبولترین و پرمصرف ترین فرآورده پروبیوتیک در جهان است . علت آن خواص حسی و ارزش سلامت بخش آن است .

به طور کلی ، ماست به دلیل اسیدیته بالا و (پی هاش) پایین ، محیط مناسبی برای حفظ و انتقال پروبیوتیک ها به بدن نیست و در مقابل ، پنیر و سایر فرآورده های لبنی با (پی هاش) بالاتر می توانند از نقطه نظر یاد شده مؤثر تر باشند . این موضوع به ویژه در مورد بیفیدو باکتریوم ها از اهمیت زیادی برخوردار است .

با این وجود ، همه گیر بودن مصرف ماست ، این فرآورده را به مهمترین و مرسومترین فرآورده لبنی مبدل ساخته است . از این رو تولید ماست پروبیوتیک با خواص کیفی بهینه از دیدگاه قابلیت زیستی ، مدت زمان تخمیر ، خواص حسی و ارزش اقتصادی اهمیت فراوان دارد .

مراحل تولید ماست پروبیوتیک با ماست سنتی شباهت دارد . تنها تفاوت اساسی ، وجود ریز زنده های پروبیوتیک در ماست نوع نخست است . در عین حال به سبب افزایش قابلیت زیستی پروبیوتیک ها ، کاهش مدت زمان گرمخانه گذاری و بهبود خواص حسی فرآورده نهایی ممکن است تغییراتی در مراحل فرآیند داده شود و یا افزودنی های ویژه به محیط پایه محصول اضافه گردد.

ماست های پروبیوتیک در دو نوع عمومی و ویژه قابل تولید هستند . نوع عمومی حاوی ریززنده های پروبیوتیک ، بدون توجه خاص به نوع و مقدار آنها بوده و در بردارنده خواص سلامت بخش عمومی است .

نوع ویژه با هدف پیشگیری یا درمان بیماریهای خاص و عوارض ناشی از آنها طراحی می شود و نوع ریززنده های پروبیوتیک موجود در ترکیب کشت و تعداد آنها در میلی لیتر یا گرم فرآورده تعیین کننده است ؛ مانند ماست های پروبیوتیک ویژه انواع اسهال ، عفونت های روده ای .

مهمترین انواع ماست پروبیوتیک از دیدگاه روش تولید را می توان به ماست معمولی ( که مورد بحث قرار گرفت ) ، ماست منجمد و فرآورده های ماست – تقسیم کرد . مرسومترین نوع فرآورده های ماست – مانند ، ماست کربناته است .

چکیده
استفاده از ترکیبات ضد میکروبی طبیعی از جمله اسانس های گیاهی و ادویه جات در نگهداری از مواد غذایی از رشد چشمگیری برخوردار است .

این ترکیبات علاوه بر خواص ضد میکروبی دارای خواص طعم دهندگی و آنتی اکسیدانی می باشند . از سوی دیگر فرآورده های پروبیوتیک با کاهش خطر حملات قلبی و بهبود فلور مطلوب میکروبی مسیر دستگاه گوارش ، تأثیر شگرفی بر سلامت مصرف کنندگان دارد.

به منظور تولید ماست پروبیوتیک ، ابتدا شیر مورد استفاده در دمای 85 درجه سانتی گراد به مدت 5 دقیقه پاستوریزه و سپس تا دمای 42 درجه سانتی گراد سرد شد . پس از تلقیح باکتری آغازگر فعال شده ، غلضت های مختلف اسانس آویشن (0 ،25 ، 40 ، 70 ، 100 ، 130 میکروگرم در لیتر ) به شیر افزوده شد .

مصرف ماست حاوی دو باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس در مقایسه با ماست معمولی ، موجب کاهش سطح کلسترول تام در افراد مبتلا به هیپرکلسترولمی خفیف تا متوسط می شود .

مفهوم پروبیوتیک و مزایای ماست پروبیوتیک
پروبیوتیک چیست ؟
کلمه پروبیوتیک از کلمه یونانی به معنی " برای زندگی " گرفته شده است . پروبیوتیک معمولأ یک یا مخلوطی از چند میکروارگانیسم هستند که چنان چه توسط انسان یا حیوان مصرف شوند ، می توانند با بهبود خصوصیات میکروفلور گوارشی میزبان اثرات سودمند بسیار زیادی را اعمال نمایند .
علاوه بر استفاده از پروبیوتیک ها یعنی ورود مستقیم باکتری های زنده از طریق مکمل های غذايی به روده بزرگ ، روشی دیگر برای افزایش تعداد باکتری های مفید میکروبی روده ، مصرف فرآورده های پروبیوتیک است.

اهمیت استفاده از محصولات پروبیوتیک
روده انسان حاوی بیش از 100 تریلیون باکتری زنده است که فلور میکروبی روده را تشکیل می دهند . این باکتری ها به دو دسته مفید و مضر برای سلامت انسان تقسیم می شوند . باکتری های مفید مانند باکتری های پروبیوتیک از طریق رشد و فعالیت خود مانع رشد و تکثیر باکتری های مضر می شوند و علاوه بر آن با سنتز برخی مواد ضروری برای بدن مانند ویتامین ها ، اسید آمینه و ... نقش مهم در حفظ سلامتی فرد ایفا می کنند .
در یک فرد سالم بین باکتری های مفید و مضر توازن وجود دارد اما بسیاری از عوامل مثل استفاده از آنتی بیوتیک ها برای درمان بیماری ها ، اشعه درمانی ، آب درمانی ، شیمی درمانی ، استفاده از آب کلر دار ، غذاهای حاوی ترکیبات داروئی و استفاده از الکل ، حساسیت های غذائی می تواند سبب از بین رفتن میکروب های مفید موجود در بدن فرد شود و از این طریق با غالب شدن میکروب های مضر در روده ، فرد دچار امراض و بیماری هائی مثل اسهال ، پوکی استخوان ، افزایش کلسترول خون ، کاهش قدرت پاسخگوئی بدن به تحریکات خارجی و ... خواهد شد .

در یک فرد سالم بین باکتری های مفید و مضر توازن وجود دارد اما بسیاری از عوامل مثل استفاده از آنتی بیوتیک ها برای درمان بیماری ها ، اشعه درمانی ، آب درمانی ، شیمی درمانی ، استفاده از آب کلر دار ، غذاهای حاوی ترکیبات داروئی و استفاده از الکل ، حساسیت های غذائی می تواند سبب از بین رفتن میکروب های مفید موجود در بدن فرد شود و از این طریق با غالب شدن میکروب های مضر در روده ، فرد دچار امراض و بیماری هائی مثل اسهال ، پوکی استخوان ، افزایش کلسترول خون ، کاهش قدرت پاسخگوئی بدن به تحریکات خارجی و ... خواهد شد .

پروماس یا ماست پروبیوتیک ، یک فرآورده لبنی جدید است که به تولید رسیده و در واقع این محصول نوعی ماست غنی شده است که با استفاده از آن نه تنها می توان از مزایای ماست بهره برد بلکه می توان باکتری های مفید و لازم بدن را نیز از این طریق تأمین کرد .

مصرف ماست پروبیوتیک از بروز بسیاری از بیماری ها پیشگیری می کند و با از بین بردن باکتری های بیماری زا موجب تقویت سیستم ایمنی بدن میشود .
....


مبلغ قابل پرداخت 6,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۹ فروردین ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 137

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما