نام فایل : تخمين ضخامت كوتينگ كوره هاي دوار سيمان
فرمت : .ppt
تعداد صفحه/اسلاید : 57
حجم : 0 مگابایت
بنام خدا
تخمين ضخامت كوتينگ كوره هاي دوار سيمان
هدف
ارائه مدل و الگوريتمي كه بوسيله آن بتوان ضخامت لايه كوتينگ موجود در هر موضعي از جداره داخلي كوره دوار سيمان و ضخامت نسوز را در ناحيه پخت با اندازه گيري دماي پوسته بيروني محاسبه نمود.
لايه هاي موجود در ناحيه پخت
1- لايه كوتينگ
2- لايه نسوز
3- لايه پوسته فلزي
Search Review
مروري بر مطالعات انجام شده
1- مدل كوره شفاف (Transparent Kiln)
در اين مدل با فرض پايا فرض نمودن انتقال حرارت از بدنه خارجي كوره دوار و اندازه گيري دماي بدنه كوره، ضخامت تقريبي كوتينگ محاسبه مي گردد.
نقاط ضعف اين مدل عبارتند از:
1- اين مدل الگوريتمي براي محاسبه دماي گاز و جامد ارائه نداده است.
2- دماي ديواره داخلي به صورت ميانگين (تابع وزني) از گاز و جامد است.
3- آجر نسوز و كوتينگ بصورت يك لايه فرض شده است.
4- ضخامت آجر به صورت تقريبي محاسبه مي گردد.
2- برآورد ضخامت آستر نسوز و كوتينگ بروش گرافيك
(Sokolinskaja,Gnedia, Schubin)
در اين روش با استفاده از اطلاعات تجربي و مطالعه بر روي كوره هاي دوار، دياگرام هايي بدست آمده است كه دقت خوبي دارا مي باشند.
نقاط ضعف اين روش عبارتند از:
1- اين روش هيچگونه محاسباتي از شرايط كوره انجام نداده در نتيجه استفاده از آن محدوديت دارد.
2- فقط براي نوع مشخصي از نسوز قابل استفاده است.
3- اين نمودارها براي ضخامت مشخصي از نسوز و جداره
بدست آمده اند.
3- روش S.Chromy& M.Weber
در اين مدل با فرض خطي فرض نمودن گرادين حرارتي از سطح كوتينگ تا بدنه كوره، ضخامت نسوز محاسبه مي گردد.
نقاط ضعف اين مدل عبارتند از:
1- اين مدل الگوريتمي براي محاسبه دماي گاز، جامد و ديواره ارائه نداده است.
2- آجر نسوز و كوتينگ بصورت يك لايه فرض شده است.
3- روشي براي محاسبه ضخامت نسوز ارائه نشده است.
مدل سازی پديده انتقال حرارت از بدنه کوره دوار
مدل انتقال حرارت از جداره
روش هاي موجود براي محاسبه ضخامت كوتينگ
1- محاسبه كوتينگ با فرض حالت پايا
2- محاسبه كوتينگ با در نظر گرفتن تغييرات دما در پوسته نسبت به زمان (حالت ديناميك)
با توجه به ديناميك كند تشكيل كوتينگ در داخل كوره دوار و همچنين غير قابل پيش بيني بودن ديناميك تشكيل كوتينگ، از روش اول استفاده مي گردد.
نكته
طبق مراجع ، در صورتيكه همواره مقدار ضخامت كوتينگ در ناحيه پخت بين 30 تا 50 ميليمتر حفظ شود، علاوه بر آسيب نديدن نسوز، دماي پوسته تقريبا يكنواخت بوده و وابسته به ضخامت و ضريب انتقال حرارت كوتينگ مي باشد.
روش 1:
....
مبلغ قابل پرداخت 6,000 تومان