22 -</p>
<p>شرح عمليات بسته بندي چاي در شركت گلستان</p>
<p>محموله چاي بعد از تخليه از كاميونها توسط دستگاههاي جك و ليفتراك وارد انبار موقت چاي مي شود تا زمان تأييد توسط واحد QC ( كنترل كيفيت) . </p>
<p>سپس واحد QC بازرسي لازم جهت پذيرش يا عدم پذيرش محموله را به عمل مي آورد . اين بازرسي در مورد چاي شامل آزمايشات اوليه چشمي و دستگاهي مي باشد كه در صورت انطباق نتايج آزمايشات و بازرسيها با استانداردها محموله پذيرش ودرصورت عدم انطباق رد و برگشت داده مي شود . </p>
<p>2- بازرسي واحد QC درمورد چاي : </p>
<p>اين بازرسي شامل مراحل زير مي باشد كه شرح آزمايشات شيميايي در قسمت آزمايشات آمده است . </p>
<p>مشخصه هاي كنترلي</p>
<p>اندازه</p>
<p>ابزار پايش و اندازه گيري</p>
<p>1</p>
<p>رويت چاي خشك</p>
<p>يكدست پيچيده و فاقد غبارزياد مي باشد</p>
<p>2</p>
<p>عطر</p>
<p>فاقد بوهاي خارجي وغير طبيعي داراي بوي طبيعي</p>
<p>3</p>
<p>رنگ چاي خشك</p>
<p>سياه و طبيعي وفاقد رنگ مصنوعي</p>
<p>4</p>
<p>بسته بندي </p>
<p>جنس مناسب و غير قابل نفوذ</p>
<p>5</p>
<p>سالم بودن </p>
<p>فاقد كپك زدگي و هرنوع آلودگي</p>
<p>6</p>
<p>مواد خارجي</p>
<p>فاقد ناجوري و مواد خارجي نظير حشرات</p>
<p>7</p>
<p>رنگ نوشابه چاي</p>
<p>شفاف قرمز رنگ</p>
<p>8</p>
<p>عطر نوشابه </p>
<p>عطر طبيعي مناسب</p>
<p>9</p>
<p>طعم نوشابه </p>
<p>دبش و مطلوب ومتناسب با نوع چاي و فاقد ماندگي</p>
<p>10</p>
<p>تفاله نوشابه</p>
<p>مسي رنگ بوده و تيره و سبز كامل نباشد </p>
<p>11</p>
<p>مواد خارجي و نوشابه</p>
<p>عدم وجود مواد خارجي</p>
<p>12</p>
<p>درجه چاي</p>
<p>متناسب با نوع چاي</p>
<p>خریدار گرامی شما میتوانید فایل (شرح عمليات بسته بندي در شركت گلستان) را ویرایش کنید.
شرح عمليات بسته بندي در شركت گلستان - word (..doc) - دانلود,مقاله,شرح,عمليات,بسته,بندي,در,شركت,گلستان,دانلود
قسمتی از متن :