محل لوگو

دانلود تحقیق در موردروش هاي نگهداري گوشت


دانلود تحقیق در موردروش هاي نگهداري گوشت

نام فایل : روش هاي نگهداري گوشت

فرمت : .pptx

تعداد صفحه/اسلاید : 29

حجم : 0 مگابایت


بنام خدا
روش هاي نگهداري گوشت
مقدمه
گوشت ها ممكن است به صورت تازه عمل آوري شده ، خشك شده و يا به روشهاي ديگري فرآوري شوند.
نگهداري گوشت با توجه به اينكه از مهمترين مواد غذايي فساد پذيراند معمولا به وسيله تركيبي از روشهاي نگهداري انجام مي گيرد.
باتوجه به اينكه اكثر گوشتها به علت داشتن رطوبت زياد محيط بسيار مناسبي براي رشد ميكروبها هستند.PH نزديك محدوده خنثي و مواد مغذي فراوان و به علت وجود تعداد زيادي ميكروارگانيسمها در استخوانها و ماهيچه ها و غدد لنفاوي نگهداري گوشت نسبت به اكثرمواد غذايي ديگر مشكل تر است.
آلودگي هايي كه ممكن است تا قبل از فرآوري وارد گوشت شود


آلودگيهاي مرحله پوست گيري است كه از طريق چاقوي كارگران ولباسهاي آنها ناشي مي شود.

تخليه امعاء و احشاء كه از سیستم گوارشي حيوان-هوا- آب شستشوي لاشه ها پارچه و برسهاي استفاده شده براي لاشه ها – چاقوها- اره ها و....ناشي مي شود.


آلودگيهايي كه از كف سالن وارد گوشت مي شوند.
1
2
3
گوشتهاي موجود در اتاقهاي سرد ممكن است در معرض آلودگي ناشي از هوا- ديوارها و كف ها و كارگران باشد.

آلودگي هاي مرحل برش :
براي حذف قسمت هاي زائد آلودگي هاي بيشتري از طريق چاقو – اره ها – نوارهاي نقاله – ميزها – هوا ، آب و كارگران به وجود مي آيد .
شرايط آب :
بايد توجه شود آب مورد استفاده براي اسپري كردن روي لاشه ها بايد تحت فشار و داغ باشد .
پوشش هايي كه براي بسته بندي گوشت ها استفاده مي شود . آنها را از دسترس باكتريها بايد دور نگه داشت .
....


مبلغ قابل پرداخت 5,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۳ فروردین ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 103

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما