محل لوگو

دانلود تحقیق در موردشیمی دوم دبیرستان فصل چهارم(پیوند کووالانسی)


دانلود تحقیق در موردشیمی دوم دبیرستان فصل چهارم(پیوند کووالانسی)

   نیز ترکیب یونی هستند. همچنین بعضی از عناصر در ترکیب های یونی به هشتایی نمی رسند مانند لیتیم و بیش تر عناصر واسطه.<br>توجه<br>نیروی جاذبه ای است که در اثر به اشتراک گذاشته شدن دو یا چند الکترون میان اتم ها به وجود می آید. اغلب بین دو نافلز تشکیل می شود. <br>انواع پیوند : پیوند کووالانسی<br>نوعی پیوند کووالانسی است که دو الکترون پیوندی را یک اتم به اشتراک گذاشته است. <br>انواع پیوند : پیوند داتیو<br>ترکیب یونی : ترکیب هایی که ذره های سازنده ی آن ها یون های مثبت و منفی هستند.<br><br> <br>ترکیب کووالانسی <br>انواع ترکیب<br>جامد (ترکیب) مولکولی: از مولکول های جدا از هم تشکیل شده اند. مانند: <br>جامد کووالانسی: ترکیبی است که در آن همه ی اتم ها با پیوندهای کووالانسی به هم متصل شده و مولکول های جدا از هم وجود ندارد.<br><br>چرا ترکیب های یونی نقطه ی ذوب و جوش بسیار بالاتری از ترکیب های کووالانسی دارند؟ <br>پاسخ : زیرا ترکیب های مولکولی از مولکول های جدا از هم تشکیل شده اند، در حالیکه در ترکیب های یونی شبکه ی بهم پیوسته ای از میلیاردها ذره ی مثبت و منفی وجود دارد. که در تمام جهت های آن پیوند قوی و محکم وجود دارد. <br>سوال<br>هنگامی که دو اتم به هم نزدیک می شوند، بین آن ها دو نیروی جاذبه و دو نیروی دافعه به وجود می آید. نیروهای جاذبه بین هسته ی هر کدام و ابرالکترونی اتم مجاور و نیروهای دافعه بین هسته ها با هم و ابرالکترونی ها با هم. <br>در هنگام تشکیل پیوند کووالانسی اثر نیروهای جاذبه بسیار بیشتر از مجموع نیروهای دافعه ای میان دو هسته و بین دو الکترون است. این نیروی جاذبه اساس تشکیل پیوند کووالانسی بین دو اتم است. پس از تشکیل پیوند کووالانسی اتم ها در فاصله ی تعادلی نسبت به هم قرار می گیرند و نیروها دافعه و جاذبه برابر می شوند.<br>چگونگی تشکیل پیوند کووالانسی بین دو اتم<br>به فاصله ی تعادلی میان هسته ی دو اتم درگیر در پیوند کووالانسی را طول پیوند می گویند. <br><br><br><br><br>اتم های تشکیل دهنده ی پیوند در امتداد محور پیوند نوسان می کنند.<br>طول پیوند<br>در محدوده 1 : فاصله ی هسته ها زیاد بوده و هیچ نیرویی بین دو اتم وجود ندارد. <br>در محدوده 2: که هنگام تشکیل پیوند را نشان می دهد نیروهای جاذبه بسیار بیشتر از نیروهای دافعه است. <br>....نام فایل : شیمی دوم دبیرستان فصل چهارم(پیوند کووالانسی)

فرمت : .pptx

تعداد صفحه/اسلاید : 18

حجم : 1 مگابایت


بنام خدا
شیمی دوم دبیرستان
فصل چهارم(پیوند کووالانسی)

جاذبه ی بسیار قوی که بین یون های مثبت و منفی برقرار می شود. این پیوند معمولا حاصل انقال الکترون ها از یک فلز به یک نافلز است. که طی آن معمولا هر دو اتم به آرایش الکترونی پایدار گاز نجیب می رسد.
انواع پیوند : پیوند یونی
ترکیب های


مبلغ قابل پرداخت 5,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۳ اسفند ۱۳۹۷               تعداد بازدید : 96

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما