قسمتی از متن :
1
به نام خدا
مقدمه:
1-3- اهميت وارزش غذايي علوفه يونجه به حدي است كه موجب شده به ملكه نباتات علوفه اي شهره گردد . خاستگاه و مركز پيدايش يونجه به نام علمي Medicago satival ايران زمين است .
يونجه يكي ازمهم ترين گياهان علوفه اي براي حيوانات اهلي است . زيرا داراي مقدار زيادي پروتئين ، ويتامين هاي مختلف ، انرژي و قابليت هضم پذيري بالاست . همچنين در مخلوط علوفه يونجه براي حاصلخيزي خاك ، اصلاح ظرفيت نگهداري آب و خاك به صورت مالچ و استخراج مواد معدني و نيتروژن در لايه پاييني استفاده مي شود .
- كشت يونجه سابقه اي بسيار طولاني دارد به طوري كه قدمت آن به ابتداي تاريخ تمدن مي رسد . كشت يونجه در اكثر نقاط دنيا رايج بوده و روز به روز به سطح زير كشت آن افزوده مي شود . بهترين شرايط براي رشد ونمو يونجه در مناطق خشك ، آفتابي ، گرم و با آب فراوان انجام مي گيرد .
2
- تركيب صفات زير به همراه سازگاري گسترده به محيط هاي متنوع يونجه را به عنوان يك محصول منحصر به فرد معرفي نموده است اين صفات عبارتند از :
- ظرفيت رشد مجدد سريع
- توانايي تثبيت بيو لوژيكي نيتروژن
- مقاومت به سرما و گرما
- مقاومت به خشكي
- دارا بودن دورۀ خاك
- كيفيت مناسب علوفه
- هضم پذيري بالا
- مغذي بودن
- واكنش پذير بودن به مديريت خوب
- قابليت ذخيره و انبار كردن
- قابليت استفاده به صورت چراي مستقيم ، كود سبز
- قدرت رقابت با علف هاي هرز
- تكثير به وسيله بذر ، ريزوم ، استولون
تصاویری از چند صفحه نخست فایل :
توجه فرمایید بدلیل تهیه ی تصویر با نرم افزار های خارجی متن نمایش داده شده در تصاویر ممکن است دارای اشکالاتی در نمایش برخی حروف باشد که در فایل اصلی بدون مشکل است
مبلغ قابل پرداخت 7,000 تومان
برچسب های مهم